Kedves NÉZŐK, KÖVETŐK! / Heffner Attila üzenete/
Sokan kérdezik, mi a helyzet velem. Mivel büntető eljárás folyik ellenem, így nem mondhatok el túl sok személyes részletet, a lényeg, hogy még 2021. május elején egy facebookos reklámkampányt véleményeztem saját oldalamon, amiben “bizonyos gyermekorvosok” a 16 -18 éves gyerekeket keresték meg magánüzenetben, a szüleik tudta nélkül és oltakozásra bátorították a kamaszokat, mint tudó, orvosi szakemberek.
Erről értesítettek engem is az ismerőseim. Ugyanis sok -sok szülő felháborodott ezen a dolgon akkor – tőlem függetlenül is – aztán véleményt nyilvánítottak / én is csak egy voltam a sok közül – mint hatgyermekes aggódó és felháborodott apa /.
Az aminózus orvosi reklámlevél / név kiradírozva! /:
Az or…vosok akkor, mikor látták, hogy “baj van”, s hogy a szülők háborognak, akik ugye elkezdtek üzengetni nekik a hirdetéseik alá, természetesen mindannyian kizárólag feljelentéssel fenyegettük meg őket, amiről köztudott, hogy teljesen jogszerű, s nem számít sem zaklatásnak, sem fenyegetésnek. Ezek gyermekorvosok ezt ezek szerint nem tudták… Pár napon belül minden dokumentumot / reklámfilmet , cikket letöröltek oldalukról, sőt! a teljes INTERNET-ről is, s mivel befejezték a kampányukat,  én ez után már nem tettem feljelentést ellenük, hisz ez volt a feltételem, konkrétan, hogy fejezzék be a törvénytelen kampányt.
FIGYELEM! Feljelentőim már eleve elismerték, hogy jogosan háborodtunk fel, és óriási hibát követtek el, azzal, hogy levették a hirdetéseiket, ezzel bizonyították, hogy valóban jogtalan dolgot cselekedtek!
Ez után viszont  ellentámadásba lendültek és alattomosan feljelentést adtak be “ismeretlen tettesek ellen” – “ZAKLATÁSÉRT” a rendőrségen. A rendőrségre az összes facebookos dokumentumot csatolták / mármint ami róluk- ugye pozitív képet nyújtott /. Én nem foglalkoztam ezzel az üggyel tovább, mert láttam, hogy leállították törvénytelenségeiket, s nem volt arról fogalmam, hogy közben ellenem nyomozás zajlik, rémhírtejesztés alapos gyanújával.
Nem értem… Mi abban a rémhír, hogy egy orvosi team reklámját megosztom a saját oldalamon és az ismerőseim körében arról véleményt nyilvánítok??? Nem hazugságot közöltem, hanem egy “valós hírt”, s ha ez hamis volt, akkor nem én vagyok az, aki hamissággal vádolható, hanem aki azt feltöltötte. Semmilyen formában nem “áll meg” a dolog tehát: jogilag…
Ez egyébként nem is tudom hogyan volt lehetséges ez az egész, hisz a zaklatás, vagy a rágalmazás egy “vétség”, s tudomásom szerint “magánvádas” bírósági ügyként kellett volna kezelni, a bíróságon a felperesnek kell bizonyítani, hogy  az alperes elkövette a zaklatást, rágalmazást, vagy nem. A rendőrségen ezt nem tudták tavaly májusban? Nem értem tehát, hogyan lett így ebből Rémhírterjesztés konkrétan ellenem??? Ha valóban “zaklattam” valakit, az egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Részemről viszont semmilyen “zaklatás” nem történt, ami ennek a fogalomnak a tényét kimeríti. Nem találkoztunk az orvosokkal, nem beszéltünk  sem személyesen, sem telefonon és nem leveleztünk.
Hol van itt a ZAKLATÁS?  / A rendőség tehát saját önszántából alakított engem  bűncselekménnyel alaposan gyanúsítható rémhírterjesztő személlyé. Ez így egy koncepciós per /
Megtörtént a “rabosításom” is, DNS – mintát vettek, megalázó módon lefotóztak mint egy veszélyes bűnözőt, ujj, tenyérlenyomat, ahogy kell… Mindezt egy facebookos megosztásom miatt, ami 9  hónapja történt, s amiben felhívom a figyelmet egy nyilvánvaló törvénytelenségre… Még csak nem is a vakcinákat támadtam, nem a kiskorúak oltása ellen szóltam, csak annyi történt, hogy felháborodtam azon, hogy a kiskorúakat a szülők megkérdezése nélkül megszólítják és oltakozásra beszélik rá, mint gyermekorvosok, s tudomásom szerint a gyermekek facebook címét valamiféle nyilvántartásból kinyerik és azoknak levelet küldözgetnek. Ennek ténye magából a fenti kis “hirdetés” szövegéből nyilvánvaló, hisz a tartalomban ismeri be, hogy a FACEBOOKON szólítja meg a kamaszokat.Tudomásom szerint  2021. májusban a kamaszok  oltáskampányára több tízmilliárd forint állami támogatás állt rendelkezésre!!!
Ilyen ez a diktatúra, nem kell csodálkozni…. Tehát a mostani “furcsa koncepciós ügyem” elindult, most február elején kaptam az idézést, hogy gyanúsított vagyok – az említett orvosi társaság miatt – a Btk. 337/2. pontja szerint “rémhírterjesztésért”,  amiért 5 évig járó szabadságvesztés szabható ki. Az iratok, dokumentumok / 100 oldal / teljesen zavarosak, átláthatatlanok.
Jelenleg részemről folyik a büntetőjogász szakemberekkel az egyeztetés. Sok ügyvéddel tárgyaltam, volt olyan, aki pld. óránként 30  ezer forintot kér, s előre 30 órát kellett volna  neki kifizetni /!/, ez majdnem egymillió forint…. S persze majd ha “elfogy az óraszám”, akkor újra  ennyit kell megint előre fizetni…  Gondolom ennek az ügyvédnek nem érdeke, hogy hamar lezáruljon az ügy / nevetős jel /.
A kijelölt védőt nem érzem elég “erősnek”,  megtartani nem kívánom, nem érzem rajta, hogy a pártomon van… Így találtam egy profi “ÖREG RÓKÁT”, aki “elvállalt”, már 30 éve is pert nyertünk együtt, amikor jogtalanul bevádoltak. Folyik az egyeztetés, de saját érdekemben nem szabad nyilvánosság előtt a taktikánkról beszélnem. Személyes adatokat nem mondhatok senkiről. Köszönöm a megértésüket és a sok levelet, tanácsokat, s az aggódást!
Tehát nem tartottak bent, egyenlőre szabad vagyok, dolgozom… Persze ez bármikor változhat. 400 filmem van fent, bárki, bármibe beleköthet. CSAK ELŐRE tudok menni, emelt fővel, hittel, erővel… Nem fogok meghátrálni és nem fogok elhallgatni!
 FIGYELEM!!!! Csak hogy érzékeltessem a mai ORWELI  világot: / Most értesültem pld., hogy  rémhírterjesztésért feljelentette a MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁT az OGYI /!/, mert alternatív gyógyszerek alkalmazását ajánlották az akadémikusok, tudományos értekezésben! Értik ugye? Majd egy rendőrhadnagy,  egy ügyész  és egy bíró fogja eldönteni, hogy két akadémikus professzor szakmailag elfogathatót állít-e  tudományosan, vagy nem és vagy kap 5  évet, vagy hazamehet.
Orbániában újjászületett 2022 -re  Pelikán Elvtárs, Virág és BÁSTYA ELVTÁRS szürrealisztikus világa! 
A  Facebook /is / egy veszélyes platform, vannak akik minden tevékenységünket árgus szemekkel figyelik, az összes hozzászólást lefotózzák és aztán sunyiban jelentenek, perelnek, felhívom a figyelmüket, hogy tanuljanak az én káromból !
Amint kialakult a teljes haditerv, ígérem jelentkezem, beszámolok mindenről! Köszönöm mindenkinek a lelki, fizikai, szellemi támogatást! Köszönöm azoknak akik anyagi áldozatot hoznak a Spiritual Tv -ért és segítenek nekem ebben a jogi küzdelemben a szabadságomért, a perköltség,  az ügyvédi díj, a büntetés  kifizetésében!
Szeretettel és köszönettel: Heffner Attila