Kérdésözön – UKRAJNAI HELYZET -Heffner Attila 2022.03.07.
Emberek!
Szeretnék pár dolgot kérdezni / remélem nem leszek újra rémhírterjesztéssel megvádolva, hiszen ezek csak “kérdések” lesznek 😃 / RÉMKÉRDÉSEK? 😃 /
Emberek! Hogyan tudja felülírni a “háborús menekült”- státusz, “a veszélyes fertőzés terjedése megállítása” elnevezésű protokollt?
Ukrajnában – idézem:
“Ukrajna az egyik legalacsonyabb átoltottsággal rendelkező ország a világon. A háború előtt az ukránok mindössze 35 százaléka kapott legalább egy szurit. Azok, akik most kapnak súlyos c.. fertőzést az ostromlott városokban, azzal szembesülhetnek, hogy a kórházak már így is tele vannak háborús sérültekkel és ellátmányhiánnyal, így nem tudják őket ellátni”
Kérdésem:
Mivel csak 35 % az átoltottságuk, most akkor akik átjönnek, nem kerülnek azonnal, kötelező KARANTÉNBA? Ők nem hozzák át a “veszélyes kórt”? Csak mi magyarok voltunk -a 64 % -os olt. arányunkkal – egymásra veszélyesek? És csak a tegnapi napig?
Mostantól “SZABAD A CSÓK” bárki – bárkivel, ész nélkül? Kiürültek a kórházak? Tényleg nagyot alakított ez a Putyin, hisz pár nap alatt minden megváltozott, az egész színházi járvány tragikomédia átváltozott… Lett belőle egy atomháborús akciófilm 10 nap alatt???
A “veszélyes járvány” hogyan tudja ezt “követni”???
Tehát attól függetlenül, hogy vasárnap még járványveszély volt, hétfőtől már fogja tudni a “fertőző kór”, hogy nem szabad fertőznie?
Más… A fotón látható emberek jó része nem tűnik ukrán, vagy túlságosan kárpátaljai- magyar származásúnak, természetesen én mindent megértek, semmi bajom senkivel én nem vagyok migráns- ellenes és rasszista sem. De mégis felmerülnek bennem ezek a fránya kérdések. Értem én hogy az ukrán elnök egy színházi komikus kis b….zi volt azelőtt, s remekül “alakítja” ezt a mostani ukrainai “Dugovics Titusz” szerepet is, látom kedves aggódó és segíteni akaró ismerőseimet, nézem a híreket és egyszerűen csak ÁMULOK!
Amikor az USA és a többi NATO-csatlós karvaly nagyhatalom bombázta Irakot és kinyírta az elnökét – mint egy vadállatot – majd kirabolta az országot, amikor ugyanezt megtette Líbiában, majd Egyiptomban, aztán létrehozta az ISZLÁM ÁLLAMOT is és megpróbálta mindezeket Szíriában is megjátszani, akkor senki nem tüntetett ellenük sehol… Egyetlen egy USA üzletember vagyonát nem kobozta el senki, egyetlen egy ANGOL, vagy FRANCIA Bankot nem tiltottak ki és le sehonnan, egyetlen egy miniszterelnök vagyonát nem zárolták Svájcban, senki nem gyűjtött az említett országok háborús menekült polgárainak semmit. Igazából nem is hallottunk pontos adatokat, statisztikákat a halottakról sem. Nem szólt a BBC, CNN és az EURONEWS összes híradása arról, hogy “mekkora nagy agresszor a NATO”… Hogyan is van ez akkor?
S itt Orbanisztánban… Emberek! Most már nem baj, hogy “jönnek a migránsok?” Emögött már nem a “Soros áll” és nem “BRÜSSZEL”???
Emberek! Tényleg ennyi az AGYHALOTT-agy-mosott még mindig közöttünk? Nem tizedelte meg a “veszélyes kór” a hülyéket???
Ejde, hinya-henye! Emberek! Nem látjátok, hogy szívatnak Benneteket?
Hamarosan készülnek az új Spiritual Tv. adások “UKRAJNA – HÁBORÚ” – témában! Addig is egy kis néznivaló – 130 film a “veszélyes kórról”, ami pár nap alatt eltűnt mint Buzi a gőzben.
ui…
Mindenkinek, aki segített,támogatást küldött, nagyon- nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
Folytatódik a védőügyvédemmel a “védekezés”. Sikerült beadni a 6  oldalas PANASZUNKAT a Járási Ügyészségre. Várjuk a döntést. Azonnal jelzem, ha fejlemény van. Szeretettel és köszönettel: Heffner Attila