Tisztelt “Spiritual Tévénéző” Barátunk! Kedves Hölgyem, Uram!

Először is  – kollégáinkkal és családtagjainkkal egyetemben –  tisztelettel köszöntjük ÖNT, köszönjük hogy rendszeresen nézi csatornánkat, a SPIRITUALTV.EU -t! Boldog ÉLETET  – egészséget, sikereket kívánunk ÖNNEK és SZERETTEINEK 2022 – ben is, és természetesen örökkön- örökké!Bár feliratkozva kevesen vannak még, de pld. decemberben 17 ezer látogatónk és 2  millió “kattintás” volt az oldalon. Átlagban nap 1300 látogató volt ebben a hónapban jelen ezen az oldalunkon…https://www.spiritualtv.eu/?bftitrc=1&l=0X1&u=379&n=7&m=02022 -ben az évben eddig eltelt hét nap alatt ettől sokkal többen voltak kíváncsiak ránk, napi  40000 “kérelem” érkezett, a napi adatforgalom 1.66 terabite volt!!!https://www.spiritualtv.eu/?bftitrc=1&l=0X2&u=379&n=7&m=0Ez egy nagyon jó statisztika, hiszen  mindössze 2021 novembere óta működik ez a szerverünk, általában mindenki a Youtube csatornán, vagy a spiritualtv.hu szerveren és a FACEBOOKON  várta eddig az új történéseket, világosan látjuk, hogy idő kell ahhoz, hogy mind a több százezer figyelő személy “ideszokjon”, ebbe a KÖZÖSSÉGBE…Kérjük Önt is, hogy iratkozzon fel, segítsen, terjessze, ossza meg filmjeinket, hívja meg barátait, ismerőseit, iratkozzanak Ők is fel, építsünk együtt, ERŐS VÁRAT, közösséget, melynek tornya hatalmas világító fáklyaként fog ragyogni a sötétségben és a sok millió tévelygő, elgyötört ÉLŐ Magyar Lelket  / TESTVÉREINKET / is magához hívja majd, biztonságos falai közé!A VÁR FALAI: AZ ÉRTELEM és a TUDATI SZABADSÁG, a SZERETET és a MÁSOK VÉDELMEZÉSE, SEGÍTÉSE, A TUDATOSSÁG és a FEHÉR MÁGIA és az ÖSSZEFOGÁS. Valamint a HITELES TÁJÉKOZTATÁS, cenzúra- mentesen. Hamarosan rengeteg új “szolgáltatással” is jelentkezünk. Dr. Tamasi József  is kap az oldalon egy orvosi hírpercek- rovatot, Dr. Pócs Alfréddal is tanakodunk a közös együttműködésben. A KLA TV- vel is kapcsolódtunk, valamint Dr. Farkas Jánossal – a youtube-ról ismert németországi sebész dokival is, mára már 5 különböző “hangot” tudunk alkalmazni a narrációknál, várjuk a további jelentkezőket, különböző részfeladatok megoldására.Most már Budapesten is van egy kis stúdiónk, nem kell Miskolcra utazni, ha bármilyen feladatot együtt kell majd megoldanunk / pld. riport, stúdiómunka, stb./.FONTOS!!!!Szükségünk van munkatársakra, akik szerkesztenek, esetleg műsort is készítenek, vagy vezetnek, riportokat várunk,  saját filmeket, akár írásos anyagokat is, művészeti dolgokat / grafika, zene, videó, fordítás, animáció /, mindenre nyitottak vagyunk!Hamarosan a “TUDÁSTÁR” oldalunkon komoly képzést fogunk elindítani, valamint meditációk, öngyógyító módszerek, tréningek is helyt kapnak itt.Ennek elsősorban idő/ energia és anyagi/pénzügyi/  keretek adnak határokat…

Mivel nálunk minden “INGYENES”, nincsenek fizetős “VIP tartalmak”, ezért anyagi értelemben teljesen rá vagyunk utalva arra a mintegy tucatnyi támogatónkra, akik az elmúlt években rendszeresen – vagy alkalmanként támogattak minket 5-10- 20 ezer forinttal, vagy néha többel. Nincs mögöttünk semmilyen párt, civil szervezet, cég, vállalat, közösség, mindannyian a konyhapénzből finanszírozzuk saját munkánkat, teljesen ÖNERŐBŐL működünk!Ezúton is köszönjük az eddigi támogatóinknak a bizalmat és az anyagi ÁLDOZATOT, mellyel könnyítettek terheinken!

FIGYELEM! 282 adás készült – a 6  évad alatt, valamint több tucatnyi zenés klip

/ ezeket is meg tudja tekinteni a zenemalom fejezet alatt /.

Az adások nagy része még nem látható itt, ezen a csatornán, de folyamatosan töltögetjük fel a régi műsorokat is, ez sem kicsi feladat, gépeink kapacitása kicsi,  a sebesség is lassú,ezért fejlesztenünk kell.

/ Sajnos eléggé hiányos a gépparkunk is / pld. a világítás, a mikrofonok, a kamerák, PC gépek, állványok, egyéb technikai eszközök  /, elavultak és folyamatosan romlanak el a túlterhelés miatt /.

További probléma, hogy  minél többen nézik az adásokat, híreket, annál akadozósabb a filmek megnézése.

Jelenleg havi 40-50 ezer forint a 2 különböző szerver bérleti díja, a szerverek sebessége sajnos így “fapados” – erősen korlátozott a sávszélesség az USA- beli szolgáltatóknál!

Egy teljesen korszerű, széles sávú, akár több ezer nézőt egyszerre – akadozás mentesen – kiszolgálni képes szerverkapacitás legalább egyszeri 150  ezer forint, s további havi 120 ezer forint lenne. Szerintünk ezt képesek vagyunk együtt a nézőkkel megteremteni, rövid távú alapvető célkitűzésünk  először is ezen  dolog megoldása, megteremtése.

Tehát *** Világos, hogy “fapados” TV-s technikánkat ás a szerversebesség növelését önerőből nem tudjuk korszerűsíteni, segítségre van szükségünk: AZ ÖN SEGÍTSÉGÉRE IS!

Elképzelésünk: Ha minden nézőnk havonta rendszeresen küldene nekünk pár ezer forintot, akkor tudnánk beruházni, fejleszteni és teljes energiabedobással csak a műsorgyártásra koncentrálni, képesek lennénk  a SZERVER teherbírását- kapacitását AKÁR MEGSZÁZSZOROZTATNI, valamint a technikai eszközöket is tudnánk korszerűsíteni.

Tehát tisztelettel kérjük az ÖN segítségét is ebben a “SOK KICSI SOKRA MEGY” – ELV értelmében:Köszönjük, ha amikor teheti, akkor az oldalon található “TÁMOGATÁS” menübe belép és vagy PAYPALON, vagy sima banki utalással, vagy sima ONLINE – bankkártyás fizetéssel Ön is hoz egy minimális anyagi áldozatot mindannyiunkért és a TELEVÍZIÓ MŰKÖDÉSÉÉRT, a technikai színvonal javításáért és a szerver teherbírásának megnöveléséért, akár egyszeri módon, akár rendszeresen! Mi maximálisan meg fogunk dolgozni minden kis “téglajegyért”, ezt ígérjük!Kérjük, hogy a megjegyzésbe írja ki, hogy szeretne-e nyilvánosan is “ÖRÖKBEFOGADÓ” vagy “TÁMOGATÓ” lenni, vagy szeretne inkább csak inkognitóban maradni!Minden támogatónkat különböző + VIP ajándékokkal szeretnénk elhalmozni, a támogatás mértéke szerint…Erről külön oldalunkon fog tudni tájékozódni hamarosan / a VIP” menüben/.

KÖSZÖNJÜK HOGY RENDSZERES NÉZŐNK MARAD, S KÖSZÖNJÜK, HOGY MEGÉRTETTE KÉRÉSÜNKET, KÖSZÖNJÜK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT, ESETLEGES ADOMÁNYÁT!

DE TERMÉSZETESEN A  SPIRITUAL TV ezután is INGYENES MARAD!TISZTELETTEL:Heffner Attila – ügyvezetőFekete Attila – Főmunkatárs

2022.01.08.