BOLDOG ÚJÉVET kívánok minden Kedves Nézőnknek, Támogatóinknak, Feliratkozóinknak! Tisztáznám, hogy a VÍZ-TIGRIS éve egy nagyon nagy lehetőség nekünk – Szabadságra Vágyóknak! Rendkívüli változások és dinamika, bátorság, türelmes várakozás utáni biztos és határozott tettek, hatékonyság és ERŐ – ami jellemzi ezt az időszakot! Pontosítanék továbbá: Ez nem KÍNAI ÚJÉV és nem KÍNAI horoszkóp! Az ÁZSIAI HUNOK és Ázsia teljessége is ezen asztrológia szerint élt és KÍNA csak egy a sok közül! Nincs olyan hogy “kínai horoszkóp”, max. a COVID19 -re mondhatjuk, hogy KÍNÁBÓL eredeztethető / 😃 /… A TIGRIS éve MINDANNYIUNKÉ! Jól szemlélteti a mostani változásokat az alábbi történet, megmutatja, hogy mekkora változás állt be pld. Atilla Napkirályunk idejében, olvasmányaim szerint, a 451 a bivaly éve, 452 pedig már a tigris éve volt /:
A catalaunumi csatának nem volt igazi győztese, viszont mindkét fél óriási veszteségeket szenvedett. Az Attila által vezetett hun inváziót az Aetius által irányított római csapatok és szövetségeseik megállították, de a győzelmet nem sikerült kivívniuk / történt mindez 451 -ben /. Viszont 452-ben Attila megerősödött, nekilódult és megszállta Itáliát, és csak Leó püspök közbenjárására vonult el Róma városa alól / 452 / Persze ki tudja már hogy is volt…. Aki érti üzenetemet, az érti, aki nem, azt sajnálom. Most győzhetünk! Az ellenfél erőtlenné válik, a C. terror mérséklődik, elernyed, s mi a TIGRIS határozottságával letaroljuk a sarlatánokat a Föld színéről! Láthattuk, hogy tavaly erre még nem volt lehetőségünk, mert a “bivaly” minőség nem volt alkalmas eme csata megnyerésére… A friss kanadai események is jól szemléltetik ezt a különbséget és az erőviszonyokat! A kanadai diktatúra is kínai volt / 😃 / de lehet hogy már nem sokáig… 
Még egy fontos üzenetem van erről a gyorsulásról és változásról:  Nevezetesen, hogy pár napja, a Miskolci Városi Rendőrkapitányság Élet és Ifjúságvédelmi Alosztályától egy idézést kaptam, mint gyanúsított. Tehát rabosítani fognak február 9- én, nem írták meg, hogy milyen VÁD – alapján, s kirendeltek mellém egy VÉDŐÜGYVÉDET is. Állítólag már november 1 -óta keresnek, de állítólag az állandó lakcímemem valaki átvette a 6 /!/ – különböző idézést, és már majdnem elrendelték a körözésemet, amikor egy különleges ” véletlen” folytán a rendőrhadnagy elvtársnő megismerte a tartózkodási címemet és ugye ez most volt a napokban. Mivel “NEM TUDHATOM” mivel vádolnak, így csak 02.09 -estéjén tudok arról önöknek beszámolni, hogy miért is vagyok veszélyes bűnöző… Kérek mindenkit, drukkoljanak, hogy jól sikerüljön minden! Köszönettel: Heffner Attila  2022.02.01.